Anime har en ujævn track record med at blive tilpasset i live-action uden for Japan. Asiatiske filmskabere har lavet masser af filmversioner af elskede manga- og anime-serier, men i Hollywood er der en Ghost in the Shell for hver Alita: Battle Angel. Heldigvis har Sony investeret i en international rollebesætning til live-action-indsatsen Saint Seiya med tyngde af nogle kendte ansigter til det kommende Knights of the Zodiac.

Zodiacs riddere fortæller historien om en egenrådig gadeforældreløs, Seiya, på jagt efter sin bortførte søster, der uforvarende udnytter skjulte kræfter, han opdager, at han måske er den eneste i live, der kan beskytte en reinkarneret gudinde, sendt for at våge over menneskeheden. Kan han lade sin fortid gå og omfavne sin skæbne til at blive en Ridder af Zodiac? Filmen har Mackenyu som Seiya, Madison Iseman som Sienna, Sean Bean som Alman Kido, Famke Janssen som Guraad, Diego Tinoco som Nero, Mark Dacascos som Mylock og Nick Stahl som Cassius. Det er også ret cool.

Jeg havde for nylig chancen for at chatte med nogle af stjernerne fra Zodiacs riddere om filmens hjemlige udgivelse. Famke Janssen talte om at deltage i en anden film med stort budget efter hendes optræden som Jean Gray i X-Men film, mens Nick Stahl talte om at blive flået for sin rolle som Cassius. Diego Tinoco talte om at slutte sig til sådan et dårligt cast, mens Mark Dacascos var psyket over franchisepotentialet for serien. Madison Iseman talte også om at lære om Saint Seiya og at personificere hendes karakter. Se de fulde interviews i indlejringen ovenfor.

Zodiacs riddere har premiere den Maj 12th.

WP-Radio
WP-Radio
OFFLINE LIVE

Deaktiver venligst din adblocker.


Annoncer er med til at understøtte projektets udvikling.