Netflix har udgivet den første trailer til Sly, en ny dokumentar om livet og karrieren for Sylvester Stallone. Doktoren blev instrueret af Thom Zimny (Springsteen på Broadway), og den vil udforske højderne og nedture i hans næsten 50-årige Hollywood-karriere.

Traileren viser Stallone, der taler om de ofre, frygt og usikkerhed, der plejer at være en del af filmskabelse og indrømmer, at karrieren fortryder og siger: "Fortryder jeg? "For helvede ja, jeg har fortrudt." Han siger også i traileren: "Hvad er sundere - at leve under illusionen om, at du kunne have været fantastisk? Eller faktisk have en mulighed for at være stor, og så blæser du den, og du indser, at du er en fiasko?”

Synopsis lyder: "I næsten 50 år har Sylvester Stallone underholdt millioner med ikoniske karakterer og blockbuster franchises, fra Rocky til Rambo til The Expendables. Denne retrospektive dokumentar giver et intimt blik på den Oscar-nominerede skuespiller-forfatter-instruktør-producer, parallelt med hans inspirerende underdog-historie med de uudslettelige karakterer, han har bragt til live."

Dokumentet udkommer på Netflix i november.

WP-Radio
WP-Radio
OFFLINE LIVE

Deaktiver venligst din adblocker.


Annoncer er med til at understøtte projektets udvikling.