Forenede Stater Kansas Garden City 1240 NYHEDER RADIO 1310 – KIUL
1240 NYHEDER RADIO 1310 – KIUL
OFFLINE LIVE

1240 NYHEDER RADIO 1310 – KIUL


Beliggende i Garden City, Kansas, USA, 1240 NEWS RADIO 1310 - KIUL er en online radiostation dedikeret til at levere de seneste nyheder, sportsopdateringer og engagerende talkshows.
Med fokus på at levere rettidig og præcis information holder KIUL sit publikum informeret om lokale, nationale og internationale nyhedsudviklinger. Fra brydende historier til dybdegående analyser kan lyttere stole på, at KIUL holder sig ajour med aktuelle begivenheder.
Ud over nyhedsdækning tilbyder KIUL omfattende sportsprogrammering, med live-spiludsendelser, højdepunkter og kommentarer til en bred vifte af sportsbegivenheder. Uanset om det er fodbold, basketball, baseball eller andre sportsgrene, holder KIUL sportsentusiaster engageret og informeret.
Desuden byder KIUL på talkshows, der dækker forskellige emner af interesse, herunder politik, samfundsspørgsmål og livsstilsdiskussioner. Med engagerende værter og indsigtsfulde diskussioner giver disse talkshows lyttere en platform til at dele deres synspunkter og meninger.
Som en betroet kilde til nyheder, sport og taleradio betjener 1240 NEWS RADIO 1310 - KIUL Garden City-samfundet og de omkringliggende områder, og holder lytterne informeret og underholdt døgnet rundt.

Kontakt os

Adresse 609 E Kansas Ave, Garden City, KS 67846
Telefon 620-275-1240
Hjemmeside
Wikipedia
WP-Radio
WP-Radio
OFFLINE LIVE

Deaktiver venligst din adblocker.


Annoncer er med til at understøtte projektets udvikling.