Den siste traileren til Netflix onsdag har ankommet og viser ikke bare frem mer av Jenny Ortegas titulære karakter, men gir en første titt på både Fred Armisens onkel Fester og Christina Riccis rolle. 

Guidet av en gjengivelse av «Paint It Black», viser traileren at tenåringen onsdag ankommer Nevermore Academy, et «trygt tilfluktssted» for henne for å øve på sine overnaturlige ferdigheter og prøve å ikke kvele den muntre nye romkameraten hennes i søvne. Onsdag oppdager raskt at skolen er full av hemmeligheter og skapninger, i det hele tatt uhyggelige.

Men kanskje den mest gripende delen av onsdag trailer for fans er den plutselige opptredenen til onkel Fester, spilt av Fred Armisen i noe som ser ut til å være en lekent dement forestilling. For ordens skyld bekreftet Armisen at han faktisk barberte hodet for rollen.

Traileren gir oss også vår første titt på Ms. Thornhill, spilt av Christina Ricci, som selvfølgelig portretterte Wednesday Addams på begge 1991-tallet The Addams Family og 1993 er Addams Family Values. Som lærer burde fru Thornhill være et positivt forbilde for onsdag – men med alle hemmelighetene som flyter rundt Nevermore Academy, vil hun klare sine egne skumle triks?

I følge den offisielle plotsynopsis, onsdag «er et undersøkende, overnaturlig tilført mysterium som kartlegger onsdag Addams' år som student ved Nevermore Academy, hvor hun prøver å mestre sin fremvoksende psykiske evne, hindre en monstrøs drapstur som har terrorisert den lokale byen, og løse mordmysteriet som involverte henne foreldre for 25 år siden – alt mens de navigerer i hennes nye og veldig sammenfiltrede forhold på Nevermore.»

onsdag spiller også Luis Guzmán som Gomez og Catherine Zeta-Jones som Morticia. Andre ikoniske Addams Family karakterer som Thing, Pugsley og Lurch dukker også opp.

onsdag treffer Netflix på november 23.

Hva synes du om den nye traileren til onsdag? Hva med Fred Armisen som onkel Fester? Gi oss beskjed nedenfor!

Onsdagstrailer

Innlegget onsdagstrailer: Fred Armisens onkel Fester, Christina Riccis rolle avslørt dukket først opp på JoBlo.

WP-Radio
WP-Radio
OFFLINE LIVE