En kamp for tilværelsen begynner når 20th Century Fox slipper den offisielle teasertraileren for den kommende sci-fi-eventyrfilmen med tittelen Skaperen. Se traileren nedenfor.

Midt i en fremtidig krig mellom menneskeheten og kreftene til kunstig intelligens, rekrutteres Joshua, en herdet eks-spesialstyrkeagent som sørger over forsvinningen av sin kone, for å jakte på og drepe skaperen, den unnvikende arkitekten til avansert AI som har utviklet et mystisk våpen med kraften til å avslutte krigen – og menneskeheten selv.

Veldig interessant. Jeg er ganske fascinert av denne filmen. Absolutt noe jeg ikke hadde forventet, spesielt siden dette var første gang jeg hørte om denne kommende filmen, men jeg er glad for at jeg gjorde det. Jeg elsker alltid en god sci-fi-film og Skaperen ser ut til å være midt i blinken for Hollywood-blokkbuster-visuell teft i historien om høye fortellerkonsepter. Selve traileren ser ganske spennende ut, noe som gjør meg ganske interessert i å se filmen. Hvordan denne filmen vil bli mottatt av kritikere og filmgjengere gjenstår fortsatt å se. Foreløpig er jeg imidlertid ganske optimistisk for dette prosjektet og gleder meg til å se Skaperen denne høsten.

Skaperen  åpner på kino 29. september 2023

WP-Radio
WP-Radio
OFFLINE LIVE