PCTV Channel 26 Live

September 29, 2022

Se direktesendt TV-strøm PCTV Channel 26
PCTV Channel 26 er en samfunnsbasert TV-kanal som betjener byen Portland, Oregon. Kanalen drives av Portland Community Media, en ideell organisasjon dedikert til å fremme ytringsfrihet, samfunnsengasjement og samfunnsutvikling. PCTV Channel 26 gir en plattform for lokale stemmer og perspektiver, og tilbyr et bredt spekter av programmering, inkludert nyheter, offentlige anliggender, kulturelle programmer og mer.
En av hovedtrekkene til PCTV Channel 26 er dens forpliktelse til samfunnsengasjement. Kanalen oppfordrer lokale innbyggere til å produsere og sende inn sitt eget innhold, og gir opplæring og ressurser for å hjelpe dem med det. Dette bidrar til å sikre at kanalens programmering gjenspeiler de forskjellige perspektivene og interessene til Portland-samfunnet.
PCTV Channel 26 er en viktig ressurs for samfunnet, siden den gir utløp for lokale stemmer og bidrar til å fremme samfunnsengasjement og samfunnsengasjement. Kanalen bidrar også til å fremme en følelse av fellesskap og å bygge forbindelser mellom ulike grupper og organisasjoner i Portland. PCTV Channel 26 er tilgjengelig for å se på kabel-TV og online, og er et viktig reisemål for alle som er interessert i å holde seg informert om de siste nyhetene og hendelsene i Portland. Kanalen er et bevis på kraften til samfunnsmedier og dens evne til å bringe mennesker sammen og fremme positiv endring.
PCTV Channel 26 Live TV gratis streaming
WP-Radio
WP-Radio
OFFLINE LIVE

Vennligst slå av annonseblokkering.


Annonser er med på å støtte prosjektets utvikling.