1000 jul
OFFLINE LIVE

1000 jul

Hele juletiden..non Stop!

Ligger i den fortryllende byen Zaragoza, Aragon, Spania, 1000 Christmas er en nettradiostasjon som bringer høytidens ånd til lyttere året rundt. Denne festlige stasjonen spesialiserer seg på barnefamilie, kristne, jul og religiøse sjangere, og skaper en varm og gledelig atmosfære med sin kontinuerlige feiring av juleglede.
1000 Christmas setter sin ære i å levere et mangfoldig utvalg av musikk og programmering som passer for alle aldre. Fra klassiske julesanger som fremkaller nostalgi til moderne kristne høytidsmelodier, tilbyr stasjonen et rikt billedvev av lyder som omfavner de religiøse og kulturelle aspektene ved julen.
Stasjonens forpliktelse til å spre kjærlighet, glede og den sanne betydningen av julen er tydelig i dens nøye kuraterte spillelister og hjertevarmende programmering. Enten du leter etter oppløftende kristne budskap, herlige barnesanger eller de tidløse melodiene fra høytiden, er 1000 jul målet for en kontinuerlig juleopplevelse.
Lyttere kan stille inn fra Zaragoza og utover for å fordype seg i den festlige stemningen skapt av 1000 Christmas. Del julegleden og ånden når som helst på året med denne hjertevarmende nettradiostasjonen som forvandler hver dag til en feiring av den mest fantastiske tiden på året.

Kontakter

Nettsted
Facebook
Twitter
WP-Radio
WP-Radio
OFFLINE LIVE