1000 gamle
OFFLINE LIVE

1000 gamle

La radio de los oldies

Beliggende i den pulserende byen Zaragoza, Aragon, Spania, 1000 gamle er en fengslende nettradiostasjon som transporterer publikum til musikkens gylne epoker. Med en nøye kuratert spilleliste som strekker seg over 60- og 70-tallet, er denne stasjonen et dedikert knutepunkt for elskere av klassisk rock og tidløse oldies.
På 1000 Oldies blir lytterne behandlet på en oppslukende reise gjennom de ikoniske lydene som definerte kulturlandskapet på 1960- og 1970-tallet. Fra de revolusjonerende beats fra 60-tallet til hymnene som rocket 70-tallet, hver sang på denne stasjonen er en feiring av musikalsk arv.
Stasjonens Classic Rock-utvalg legger til et ekstra lag med spenning, med legendariske låter som har bestått tidens tann. Med en forpliktelse til å levere det beste av old-school-vibbene, er 1000 Oldies mer enn bare en radiostasjon; det er en portal til fortiden, hvor hver tone bærer ånden av en uforglemmelig epoke.
Enten du gjenopplever gode minner eller oppdager magien i disse tiårene for første gang, skaper 1000 Oldies en atmosfære av nostalgi, noe som gjør det til et reisemål for entusiaster av vintagelåter. Bli med i fellesskapet i Zaragoza og rundt om i verden som stiller inn på 1000 oldies for en tidløs musikalsk opplevelse.

Kontakter

Nettsted
Facebook
Twitter
WP-Radio
WP-Radio
OFFLINE LIVE