ПЛОТ: член родини, яку вціліли, вбита бандитами, намагається втекти від убивць на коні своєї родини.

ОГЛЯД: Студії та виробничі компанії часто намагаються обійти рекламу своїх фільмів жахів як звичайних фільмів жахів. Ось як ми отримали термін «піднесений жах». Це спосіб маркетолога намагатися довести до думки, що фільм жахів, який вони рекламують, не є звичайним фільмом жахів. Це щось особливе, фільм, який варто поставити вище того іншого сміття, яке називається жахами. Враховуючи цю огиду до прийняття ярлика жахів, дивно бачити, що Paramount вибрала для маркетингового директора Майкла Патріка Джанна хитру назву Органної Trail (натхненний реальним життям Орегонської стежки, фургонним маршрутом, який з’єднував річку Міссурі з долинами штату Орегон ще в 1800-х роках) як «вестерн жахів»… оскільки, зробивши це, вони вдарили по бренду жахів у фільмі, який я б не хотів інакше я не вважав це фільмом жахів.

Органної Trail У ньому дійсно є своя частка трупів і кровопролиття, і в ньому є банда кровожерливих бандитів, що пересуваються засніженою місцевістю, але рідко моменти напруги чи насильства змушують мене думати: «Ого, це справді фільм жахів!» Жах не спадав мені на думку, доки фільм майже не підійшов до титрів, і це лише тому, що один із бандитів з’явився після того, як несподівано пережив подію, яка, здавалося, мала стати для нього кінцем. Він має стійкість слешера.

Огляд Organ Trail

Янн міг би піти далі на територію жахів, міг би зробити фільм більш інтенсивним… але він зазвичай схиляється в інший бік. Органної Trail це фільм із таким жахливо повільним темпом, що протягом більшої частини його надто тривалого часу здається, що Янн був більше зацікавлений у тому, щоб зробити свій вестерн важким артхаусним фільмом. Сценарій, написаний Меган Тернер, міг би послужити основою для чогось набагато більш вражаючого та швидшого темпу. 112 хвилин не знадобилося, щоб ця історія розгорнулася; його, ймовірно, можна було вивести на екран як мізерний і підлий фільм із тривалістю 90 хвилин або менше. І було б набагато цікавіше і веселіше, якби так було.

Події відбуваються в Монтані, 1870 рік. Сім’я з чотирьох осіб — Зое Де Гранд Мезон у ролі нашої головної героїні Еббі, а також Матер Зікель, Ліза Лосісеро та Лукас Янн — тікають від хуртовини лише для того, щоб натрапити на сцену різанини. Є одна вціліла: Олівія Грейс Епплгейт у ролі Кессіді, яку залишили помирати з притиснутими стрілами руками. Сім’я рятує її, латає, забирає до свого табору… а вночі четверо бандитів, які вчинили різанину (Сем Трамелл, Ніколас Логан, Алехандро Акара та Майкл Ебботт молодший), з’являються і роблять те саме. до родини Еббі. Вони повертають Еббі та Кессіді на свою оперативну базу – і звідти фільм повільно розповідає історію спроби Еббі звільнитися від убивць своєї сім’ї… водночас вона сподівається втримати коня своєї родини, якого вона вважає своїм останнім залишився член сім'ї.

Рецензія на Organ Trail Zoé De Grand Maison

То тут, то там трапляються сплески дії та насильства, і такі персонажі, як Кле Беннетт, Джессіка Френсіс Дьюкс і Томас Леннон, також потрапляють у цю погану ситуацію. Але хоча ці моменти дії та насильства освіжають, а Янн і оператор Джо Кесслер переконалися, що Органної Trail приємний фільм для перегляду, все відбувається надто повільно, а взаємодія персонажів або надто стримана, або (коли бандити розмовляють один з одним) надто дратує.

Мені подобаються вестерни та фільми жахів, і мені подобається, коли елементи обох змішуються разом. Хотілося б, щоб вестерни жахів знімали частіше. Але незалежно від того, які жанрові позначки ви хочете наклеїти Органної Trail, я не отримав особливого задоволення від перегляду. Я виявив, що це досить нудно. Там є кілька хороших ідей, але громіздке виконання не підходило для історії.

Paramount дає Органної Trail цифровий випуск на може 12го

«Стріла в голові» рецензує «Сліду органу», вестерн жахів режисера Майкла Патріка Янна з Зої Де Гранд Мезон у головній ролі
WP-Радіо